Naar een volgende bestemming
Blijf op de hoogte en volg Jens
18 Juni 2007 | Brazilië, Sabinópolis
Het was weer een redelijk luxe bus. Prima om in te zitten. We zouden 1 stop hebben onderweg om even wat te kunnen drinken. Ergens in de middle of nowhere hebben we een hotel-restaurant aangedaan, waar we drinken konden kopen en wat lekkers erbij. Wat lekkers bestaat hier uit allerlei gebakken dingen, waar zoetigheid of hartig in kan zitten. Ik had op aanwijzen van Elma een broodje ham kaas weten te bemachtigen.
Om 13:00 uur arriveerden we in Sabinopolis. In de bus werd aangegeven dat het hier 29 graden is. Mooi wintertemperatuurtje. Hie op het busstation werden we opgehaald door Oscar en Melina, met een VW-bus en een mooie nieuwe VW. Zij hebben ons op een plek buiten de stad afgezet op een terrein van de zending waar o.a. een bijbelschool is. Hier verblijven we de komende vijf dagen. Vrijdag gaan we terug naar Belo Horizonte, waar ik weer internet heb. Ik zit nu even te typen in een kinderopvang van de zending in Sabinopolis. Dat is bij uitzondering. Ik ben inmiddels enthausiast reporter op het internet geworden, maar kan jullie helaas de komende dagen niet (direct) van dienst zijn. Ik zal onze belevenissen zoveel mogelijk vastleggen op de laptop van mijn medereizigers, zodat ik wanneer er weer internet is, ik het laatste nieuws zo weer kan uploaden.
De komende dagen gaan we hier in de buurt rondkijken. Morgen naar de indianen, die inmiddels weer vrede met elkaar gesloten hebben.
Schroom niet om jullie reacties op de site te zetten. We genieten van de berichten uit Nederland. Foto van onze kleinzoon is inmiddels vernieuwd. Met opa en oma Kuiper gaat het ook heel goed. Hartelijke groet uit Sabinopolis, Brasil.
Jens
18 Juni 2007 - 21:32
Fanneke:
Wauw, fantastisch zeg. Ergens is het nog steeds moeilijk te bevatten dat jullie echt daar zijn! Ben wel een klein beetje (gezond) jaloers. haha
Groetjes Fanneke
PS: Ook de hartelijke groetjes aan opa en oma! -
19 Juni 2007 - 10:27
Jan:
Jens mijn compimenten voor het reisverslag. Scheelt ons een hele hoop poen want op deze manier is het net of we er ook bij zijn. Economisch verantwoord dus!! Drink er maar 1 van mij! (Zal toch wel niet duur zijn!)
Ik lees tussen de regels door dat jullie heel erg GENIETEN en dat is jullie van harte gegunt. Jens het is vast wel een hele opgave om telkens weer het stuur in andere handen te zien, vooral met allerlei bochtige tripjes, jeuken je handen dan niet een beetje om het even over te nemen.
Nou ik laat het hier maar bij. Veel plezier en voor de jonkies, goed op die OPA's en OMA's letten!! -
19 Juni 2007 - 11:03
Melody:
gelukkig weer een berichtje van jullie vind het zo leuk elke dag als ik mijn mail bekijk is er een berichtje van jullie!super!
ben nu weer op stage nog 9 stage dagen te gaan :)
haha tot gauw~!
love you kusje melody -
20 Juni 2007 - 13:52
Geke En Uuldrik:
Lieve familie wij volgen jullie belevenissen met veel plezier en genieten mee op afstand.Gaat het goed met zoef de haas en stoffer de schildpad? ze genieten met volle teugen denk ik. we horen de verhalen nog wel.
veel liefs van ons en nog een hele fijne tijd gewenst
groetjes Geke en Uuldrik -
20 Juni 2007 - 20:57
Henk Kuiper:
we vinden het een supergaaf verslag en merken dat jullie het goed naar de zin hebben het is met ons ook goed johnny heeft een nieuwe baan veel plezier en geniet er maar lekker van groetjes uit tjuchem