Klaar voor de volgende bestemming - Reisverslag uit Ilha Grande, Brazilië van Jens Akker - WaarBenJij.nu Klaar voor de volgende bestemming - Reisverslag uit Ilha Grande, Brazilië van Jens Akker - WaarBenJij.nu

Klaar voor de volgende bestemming

Blijf op de hoogte en volg Jens

14 Juni 2007 | Brazilië, Ilha Grande

Vandaag was een lekkere hangdag. Om 10 uur uitgecheckt uit het hotel (koffers mochten nog even blijven staan) en lekker in het plaatsje geslenterd. Koffie, ijsje, ananasdrink op diverse terrasjes. Heeeeerlijk. Ook nog een korte wandeling gemaakt richting een ander strand. Onderweg nog de ruine van een gevangenis bekeken. Bij een oud aquaduckt geweeste en een klein watervalletje gezien. Het is nu tien over vier. Vijf uur gaat de boot. Gelukkig mag ik nog even op het internet in het hotel. Vanavond om zeven uur eten we in Angra dos Reis en daarna vertrekken we om 9 uur met de bus naar Belo Horizonte. In Belo hebben we uitztekend internet (word beloofd), dus dan zal ik wat meer foto´s proberen te loaden.
Derk en Yvonne, Serena en Ruben, van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe woning in Appingedam. Tot volgende keer. Groetjes vanuit Brasil, Jens

• 15 Juni 2007 - 13:00

Melody:

hee iedereen!!

Wat een mooie foto's ik blijf balen dat ik niet mee kon haha helemaal nu! vandaag heeft eelco floor naar hoogeveen gebracht want we moeten allebij werken dit weekend. de buurtjes en jefta zorgen dan voor haar.

Gister aan het werk in toscana kwam er een windhoos op zetten in het centrum van hoogeveen ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Regen tot aan de stoepranden. onze terastegels kwamen omhoog vanwege de bomen die bijna omwaaiden en en de wortels van die bomen dieuwde de tegels van het terras omhoog! hagelstenen zo groot als knikkertjes. bomen die zijn omgewaaid en de wortels die omhoog stonden en zo groot als volwassen mensen waren dakpannen die het dak afwaaide en ramen die kapot gingen door al het rondvliegende afval! ons teras lag helemaal overhoop en we het magazijn lekte! niet zo fijn dus en best even spannend. vanuit toscana konden we de bomen op ons terras niet meer zien zulk noodweer.! ik heb wel wat foto;s gemaakt en andre ook een hele boel die zien jullie wel weer als jullie in hoogeveen zijn! toen mijn collega en ik even bij de auto gingen kijken na de storm of die niet onder een boom lag zag ik jefta's opel daar ook staan die goed was gezegent want alle auto's lagen onder de bomen behalfe ons opeltje HAHA geweldig! ( jefta was bij van het hoge aan het werk) we hebben metd it nieuws zelfs het NOS journaal gehaalt haha hoogeveen is steeds op tv!

ben nu weer opstage die ik volgende week alweer kan afronden met een voldoende :) en over 4 weekjes ben ik klaar met stage!
    ein-de-lijk vakantie!

nou ik stop maar weer wordt wel een erg lang "berichtje" haha

hou van jullie dikke knuffel en kus Melody en eelco

• 15 Juni 2007 - 17:52

Ida Jongenburger.:

Hallo Jens en Sjanie en anderen,
    Wat leuk en boeiend om jullie reisverslag te lezen ! Geweldig wat jullie zien en wat een heerlijk strand om op te bivakkeren ! Om jaloers te worden ! Zoals jullie al van Melody hebben kunnen lezen is het hier donderdagavond noodweer geweest; een "down burst " heeft ontzettend veel onherstelbare schade aan de natuur toegebracht, echt heel erg jammer. Je weet niet wat je ziet als je door het centrum fietst ! Maar goed, dat is nu ver van jullie bed! Blijf heerlijk genieten van al het moois en de fijne dingen !
    hartelijke groetjes Ida Jongenburger.