Met de auto naar Schiphol - Reisverslag uit Hoogeveen, Nederland van Jens Akker - WaarBenJij.nu Met de auto naar Schiphol - Reisverslag uit Hoogeveen, Nederland van Jens Akker - WaarBenJij.nu

Met de auto naar Schiphol

Blijf op de hoogte en volg Jens

09 Juni 2007 | Nederland, Hoogeveen

Het is een beetje vroeg in de morgen. De treinen rijden nog niet. Dan maar met de Schiphol-auto! Vanmorgen om 08h10 vliegen we met zijn vieren naar Madrid en van daar zullen we net na de middag vertrekken naar Rio. We hopen begin van de avond (Rio-tijd) te landen, zodat we halverwege de avond in het hotel kunnen zijn. Morgenvroeg vervolgen we onze weg naar Ilha Granda, waar we het eerste deel van onze vakantie zullen zijn. Esther, misschien start ik in het vliegtuig al aan een gedicht:-).

• 09 Juni 2007 - 09:56

A Friend.:

Dat is wel rijden in een echte auto!! snik,snik.
    Geniet ervan met z'n allen en goed op de 50+ers letten!

• 09 Juni 2007 - 09:59

Pa/anneke:

een geweldige vlucht toegewenst.

• 09 Juni 2007 - 20:11

Jeroen & Esther:

Dat is wel een heel leuke Schipholauto :-) We hopen dat jullie een voorspoedige reis gehad hebben en goed zijn aangekomen in Rio. Is alles weer in orde met Talitha's voet?
    Heel veel genieten van deze 'second honeymoon'achtige vakantie (maar dan met (schoon)ouders erbij, haha!) ;-))
    Groetjes!

• 10 Juni 2007 - 16:21

Fanneke:

Hallo allemaal,

Ik hoop dat jullie goed zijn aangekomen en een voorspoedige reis hebben gehad. We houden de site in de gaten, dus we horen en zien graag wat er allemaal gebeurt in Brasil! Heel veel plezier daar en dikke knuffels en zoenen aan meneer en mevrouw van den Akker jr.

Liefs Fanneke