Internet-cafe
Blijf op de hoogte en volg Jens
15 Maart 2009 | Nederland, Hoogeveen
Hoogeveen, zondag 15 maart 2009
Internet-cafe
Moeten we niet es een keer weer samen op reis? Ja, laten we weer eens samen op vakantie gaan. Kids gaan inmiddels zelf op vakantie, dus nu gaan we lekker met z’n vieren. Niet direct een grote vakantie, maar even een weekje er tussenuit naar een warme bestemming. Ja, laten we dat doen.
Waar zullen we naar toe gaan? Middellandse Zee, maar waar? Italie waren we nog niet geweest. Laten we dat maar eens onderzoeken. Nadenken, telefoneren, mailen en natuurlijk surfen op het internet. Iets concreets kwam maar niet. Ok dan maar samen met de computer op tafel een knoop doorhakken.
Zondagmiddag 15 maart bij Jens en Sjanie thuis met 4 laptops op tafel, een heus internet-cafe. Het was zoeken naar de bekende speld in de hooiberg van reisaanbiedingen. We kwamen er niet uit. Geen nood het is nog geen juni. We slapen er nog een nachtje over..
30 Maart 2009 - 15:46
Koeno.trijn:
Joe nemm ter mor van groot geliek met betje mooi weer kuske van moeke